10 vilinoši iemesli „Baltic Beauty 2019" apmeklējumam!

FOTOGALERIJĀ AGNESE RAKOVSKA NO BALTIC BEAUTY PREZENTĀCIJAS SVĒTKIEM. FOTO: MĀRIS BREIDA.

No 8. līdz 10. novembrim – Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiek Baltijas lielākā skaistumkopšanas izstāde „Baltic Beauty 2019". Ko apskatīt, uzzināt un izmēģināt?

Uz „Baltic Beauty 2019" noteikti jādodas arī VIŅAM!

Vēlme labi izskatīties nav atkarīga no dzimuma! Arvien vairāk vīriešu apmeklē bārddziņu salonus un lieto ne tikai ādas kopšanas līdzekļus, bet arī dekoratīvo kosmētiku. Tāpēc izstādē „Baltic Beauty 2019", kasno 8. līdz 10. novembrim notiks Ķīpsalā, būs padomāts arī par stiprā dzimuma pārstāvjiem. Starp citu, novembris ir No Shave" jeb ūsu audzēšanas mēnesis!

„Pēdējo sešu gadu laikā arī Latvijā bārddziņa pakalpojums ir kļuvis daudz pieejamāks, un tas ļauj vīriešiem variēt gan ar bārdas, gan ar matu sakārtojumu. Vīrieši vairs nebaidās ataudzēt bārdu, jo zina, kur to sakopt. Vīriešiem patīk kārtīgs izskats, ticiet man!" – tā bārddzinis, „NOBLE Barbershop" līdzdibinātājs Guntis Apkalns.

Visās trīs izstādes dienās "Baltic Beauty 2019" hallē "Matu skaistuma pasaule" interesenti varēs izmantot bārddziņa pakalpojumus.Meistari, ņemot vērā klienta vēlmes, galvas un sejas formu, arī aktuālās modes tendences, ieteiks piemērotāko matu griezumu un bārdas formu. „Mūsu „Noble/Barber Mind" stendā varēs atrast visu, kas ir nepieciešams vīrietim, lai pilnvērtīgi un kvalitatīvi sevi koptu. Būs izcili produkti un aksesuāri! Tāpat varēs iegūt profesionāla bārddziņa pakalpojumus un konsultācijas," norāda Guntis Apkalns. Izstādes apmeklētāji varēs iepazīties ar vīriešu matu, bārdas un skūšanās kosmētiku no Itālijas – „Barber Mind Deluxe".

Īstiem večiem vajag kārtīgas bārdas, un kārtīgām bārdām vajag īstas rūpes! – uzskata Latvijā radītā zīmola "The Beard Cosmetics" saimnieks Nauris Strujevičs, kuram, vienreiz izbaudot procedūru bārberšopā, radās impulss savai uzņēmējdarbībai. Šobrīd Strujeviču ģimenei ir ne tikai savs kosmētikas zīmols, bet arī frizētavas vīriešiem, kur izmanto savus radītos skaistumkopšanas līdzekļus. "The Beard Cosmetics" izstādē "Baltic Beauty 2019" ekspozīcijā "Magnetic Latvija" piedāvās bārdas kosmētiku – bārdas eļļas un balzamus, kas radīti no 100 % dabīgām un ekoloģiski sertificētām izejvielām (OF & G).

Iepazīsti jaunāko!

Skaistumkopšanas nozari raksturo nepārtraukta tiekšanās pēc perfektuma, tādēļ katru gadu parādās arvien jauni, uzlaboti produkti, un "Baltic Beauty" ir īstā vieta, kur tos ieraudzīt, izmēģināt un iegādāties! Medus matiem, tonējoša želeja sirmiem matiem, pārveidojoša kosmētika pēdu kopšanai, sejas aktīvo vielu koncentrāts... tie ir tikai daži no jaunajiem skaistumkopšanas līdzekļiem, ko varēsi iepazīt Ķīpsalā. Būs arī jauno zīmolu prezentācijas! Turklāt tas viss par īpaši izdevīgām izstādes cenām! Par jaunajiem produktiem: http://ejuz.lv/6860

Darbojies meistarklasēs!

Šajā sezonā viss ir par un ap krāsām! Tāpēc interesenti 8. novembrī plkst. 12.00 ir aicināti uz "Essential Looks 02/2019" jaunāko tendenču meistarklasi, kuru vadīs "Schwarzkopf Professional" treneru komanda. Savukārt "BIS Beauty Imagine Space" ekspozīcijā visās trīs izstādes dienās notiks dažādas uzacu atjaunošanas un pareizas kopšanas, krāsošanas, modelēšanas un laminācijas meistarklases. Bet "Lisap Milano" stendā tehnoloģes Marijas Tihomirovas vadībā notiks jaunās "LK OPC" krāsas prezentācija, kur uz īpaši sagatavotām matu šķipsnām varēs praktiski darboties un iepazīt krāsas, balinātājus un tonējošos produktus. Ielūkojies:www.bt1.lv/bb/prog/prezentacijas_sksp_2019_lat.pdf

Iepazīsti Latvijā radītu kosmētiku!

Vai zināji, ka Latvijā ražo uz korneoterapijas principiem balstītu kosmētiku, ZeroWaste sausos dezodorantus un pat drošas sejas krāsas bērniem? Jā, latvieši tiešām ir ģeniāli un ar izdomu! – par to pārliecinies izstādē "Baltic Beauty 2019"! Astoņu Latvijas zīmolu radīto kosmētiku vienkopus atradīsi hallē "Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule" ekspozīcijā „Magnetic Latvia". Uzzini vairāk: http://ejuz.lv/685w

Kosmētikas ražošanas industrija visā pasaulē turpina augt un attīstīties. Arī Latvijas uzņēmumi ir neatlaidīgi un realizē jaunas, reizēm pat impulsīvas idejas, investē inovatīvos risinājumos un iepriecina ar konkurētspējīgiem produktiem un pakalpojumiem.

No 8. līdz 10. novembrim izstādē „Baltic Beauty 2019" ekspozīcijā „Magnetic Latvia" varēs iepazīt Latvijas zīmolu radīto kosmētiku.

"D.Eco Cosmetics" – no dezodorantiem līdz lūpu balzamiem!

Latvijas zīmolu "D.Eco Cosmetics" radīja māte, gleznotāja Rita, un viņas vecākā meita Frančeska Pranča. Uzņēmums atrodas Baldones novadā un ražo pilnīgi dabīgus, ZeroWaste ekodezodorantuspieaugušajiem un pusaudžiem. Vēl latviešu uzņēmuma sortimentā ir ķermeņa kopšanas produkti, kā, piemēram, roku un kāju krēmi, lūpu balzami un ziepes. Izstādē "Baltic Beauty 2019" interesenti varēs iepazīt arī pašu karstāko jaunumu – ekoloģisko dezodorantu vīriešiem "Just OaK"ar ozola ekstraktu un zaļo apelsīnu ēterisko eļļu.

"The Beard Cosmetics" – kosmētika kārtīgām bārdām

Īstiem večiem vajag kārtīgas bārdas, un kārtīgām bārdām vajag īstas rūpes! – uzskata zīmola "The Beard Cosmetics" saimnieks Nauris Strujevičs, kuram, vienreiz izbaudot procedūru kādā bārberšopā, radās impulss savai uzņēmējdarbībai. Šobrīd Strujeviču ģimenei ir ne tikai savs kosmētikas zīmols, bet arī frizētavas vīriešiem, kur izmanto skaistumkopšanas līdzekļus, ko paši savām rokām ir radījuši. "The Beard Cosmetics" piedāvā bārdas kosmētiku – bārdas eļļas un balzamus, kas radīti no 100 % dabīgām un ekoloģiski sertificētām izejvielām (OF&G). Ja arī tev ir aktuāli produkti, kas mitrina, mīkstina un padara bārdu viegli ieveidojamu, tad noteikti izstādē "Baltic Beauty 2019" iegriezies ekspozīcijā "Magnetic Latvija".


Vēro apburošu friziermākslas šovu!

9. novembrī izstādē notiks "Ollin Professional" vērienīgs mākslas un augstās modes šovs "Mākslas darbs", kam iedvesma rasta krāšņos pasaules mākslas darbos. Šovā būs krāsu un sižetu daudzveidība, vizāžistu, stilistu, dizaineru un augstākā līmeņa friziermākslas paraugdemonstrējumi. Pasākumu vadīs mūziķis Markuss Riva un TV seja Maija Silova. Detalizētāk: https://ej.uz/o16t