INBOX.LV IZSLUDINA PIETEIKŠANOS “YOUNG LIONS” NACIONĀLAJAI ATLASEI VIDEO UN FILMU NOZARES PROFESIONĀĻIEM

Sākusies pieteikšanās “Young Lions” nacionālajai atlasei kategorijā “Film”, kurā aicināti piedalīties video un filmu nozares profesionāļi – izcilākā komanda iegūs Inbox.lv apmaksātu ceļazīmi uz Kannu Lauvām (Cannes Lions).

Young Lions ir daļa no prestižā radošo industriju festivāla Cannes Lions jeb Kannu Lauvas, kā mērķis ir atbalstīt un veicināt jauno radošo talantu izaugsmi. Lai iegūtu iespēju doties uz Kannu Lauvām, tradicionāli pavasarī norisinās Young Lions nacionālā atlase, kas tiek organizēta kā starptautiskā konkursa simulācija. Šogad atlases konkurss notiks no 7. līdz 9. maijam kino sirdī – Splendid Palace.

Inbox.lv rīkotajā nacionālajā atlasē 7. maijā, vadoties pēc darba uzdevuma jeb brīfa, dalībniekiem tiks dotas 48 stundas, lai īstenotu orģinālu ideju, nofilmētu un samontētu video materiālu, pārvēršot to aizraujošā reklāmas risinājumā. Darbus vērtēs īpaši atlasīta profesionāļu žūrija.

Mūsdienās ir grūti radīt ko tādu, kas paliktu cilvēku atmiņās un izraisītu emocijas! Es ticu, ka Latvijā aug spējīga un radoša Millenium paaudze, tomēr, ņemot vērā lielo konkurenci, ir grūti vai trūkst drosmes tikt pamanītiem. Šī ir iespēja sevi pārbaudīt ne tikai starptautiskā mērogā, bet arī iespēja izlauzties tepat pie mums, radot ko tādu, kas būtu gan saturiski, gan vizuāli baudāms materiāls,” pauž Kannu Lauvu oficiālās pārstāvniecības Latvijā – Inbox.lv – dibinātājs Andris Griķis.

Nacionālās atlases konkursam var pieteikties video un filmu nozarē, kā arī reklāmas vai digitālās aģentūrās strādājoši profesionāļi un entuziasti, tostarp arī ārštata darbinieki (divi cilvēki vienā komandā) vecumā līdz 30 gadiem (dalībniekiem jābūt dzimušiem pēc 1988. gada 21. jūnija).Pieteikties konkursam iespējams līdz 5. maija plkst. 23:59., rakstot uz e-pastu [email protected]. Plašāka informācija – Cannes Lions Latvia Facebook lapā.

Inbox.lv jau 6 gadus pēc kārtas ir oficiālā Kannu Lauvu pārstāvniecība Latvijā, ģenerālsponsors un nacionālās atlases organizators, kas uzvarētājiem nodrošina pilnībā apmaksātas ceļazīmes, tai skaitā ceļojuma izmaksas, uz pasaulē lielāko radošo industriju festivālu – Kannu Lauvas.