Aprīlī Ķīpsalā notiks Baltijā lielākā autoindustrijas izstāde Auto 2019

Trīs dienas, no 12. līdz 14. aprīlim, Ķīpsalā interesentus pulcēs krāšņākie auto svētki Baltijā – starptautiskā autoindustrijas izstāde „Auto 2019’’, kas iepazīstinās ar aktuālākajiem auto modeļiem, komerctransportu, iespaidīgākajiem tūninga šedevriem un jaunumiem autoindustrijā. Arī šogad izstāde notiks trīs Izstāžu centra hallēs - FOTOGALERIJA.

“Dati liecina, ka pērn Latvijā jaunu vieglo automašīnu reģistrācijas pieaugums bija straujāks nekā vidēji Eiropas Savienībā. Interesi par jaunajiem auto sajūtam arī mēs! Arī izstādē pārstāvēto automobiļu marku klāsts ir paplašinājies. Būtiski, ka pēc astoņu gadu pārtraukuma izstādē atgriežas “Toyota”, būs arī “Seat”, “Hyundai” un “Peugeot” ekspozīcijas. Mūsu izstādi pozitīvi ir novērtējuši arī ekskluzīvo “Lamborghini” automobiļu oficiālie izplatītāji. Šogad jaunumi būs vēl jaudīgāki nekā pagājušajā gadā prezentētais “Urus”,” norāda izstādes “Auto 2019” vadītājs Gints Šāvējs.

Jauno automobiļu sadaļā varēs iepazīties ar plašu automarku, automobiļu un komerctransporta klāstu. Šobrīd zināms, ka izstādes “Auto 2019” apmeklētājus ar savu klātbūtni priecēs jaunākie “Lexus”, “Volkswagen”, “Opel”, “Škoda”, “Jeep”, “Honda”, “Nissan”, “Subaru” un daudzu citu autoražotāju spēkrati. Autozīmolu pārstāvji izstādes apmeklētājiem piedāvās īpaši izdevīgus iegādes noteikumus un nevienam neatteiks padomu vai profesionālu konsultāciju.

Auto mehānikas 2019” hallē ne tikai profesionāļi, bet arī ikdienas autolietotāji atradīs daudz noderīga – autokosmētiku, riepas, diskus, sakabes āķus, jumta bagāžniekus, signalizācijas sistēmas, instrumentus, servisa iekārtas, rezerves daļas, turklāt par īpaši izdevīgām cenām. Tāpat varēs uzzināt daudz praktiskas dabas jaunumu, piemēram, par turbīnu remonta izdevīgumu, jaudas palielināšanas jeb “chiptuning” aspektiem, dažādiem līmplēvju veidiem auto vizuālā tēla uzlabošanai, nano pārklājumiem un pretrūsas aizsardzību.

Jau 12 reizi Ķīpsalā sadarbībā ar “Intercars Latvija” norisināsies Baltijas mēroga jauno automehāniķu profesionālo sacensību “Jaunais automehāniķis” fināls, kurās par uzvaru cīnīsies labākās komandas no specializētajām mācību iestādēm un tehnikumiem. Spraigajās fināla sacensībās jaunajiem mehāniķiem būs iespēja darboties ar pašām jaunākajām autoservisa iekārtām, lai noskaidrotu labākos no labākajiem. Ikviens apmeklētājs un interesents ir aicināts vērot sacensības un arī aplūkot jaunākās iekārtas darbībā.

Lielākie pārsteigumi gaidāmi Baltijas lielākajā autotūninga šovā „Auto Exotica 2019”, kam arī šogad Ķīpsalā būvēs papildu trešo halli.Ar saviem jaunākajiem veikumiem iepazīstinās vairāki desmiti tūninga virtuozi. Lai arī izstādes organizatori pagaidām saglabā intrigu, tomēr zināms – būs tūninga šedevri no Latvijas, Somijas, Zviedrijas, Igaunijas, Lietuvas un citām valstīm. Būs gan star car, supertūnēti auto, drifta un dragreisa automobiļi, gan unikāli hotrodi un louraideri, gan jaudīgi un tūnēti motocikli. Un, protams, „Auto Exotica 2019”nav iedomājams bez dīdžejiem, skaistām meitenēm un ballītes atmosfēras!

Arī šogad ir padomāts par mazajiem apmeklētājiem – izstādē darbosies Bērnu izklaides zona, kurā varēs satikt ne viensuperautiņus, bet arī supervaroņus.

Ieskats statistikā

2018. gadā izstādē “Auto” piedalījās 219 uzņēmumi no 12 Eiropas valstīm. Trīs dienu laikā “Auto 2018” apmeklēja 38 092 interesenti, no kuriem 12 532 bija speciāli aicināti nozares profesionāļi un biznesa klienti. Vairāk: www.balticmotorshow.com

Izstādi “Auto” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Seko mums Facebook!

www.facebook.com/autoizstade.kipsala

Darbalaiks:

12., 13. aprīlī 10.00–19.00

14. aprīlī 10.00–17.00

Ieejas biļešu cenas izstādes apmeklējumam:

Pieaugušajiem – 7 EUR

Pensionāriem – 5 EUR

Studentiem, skolēniem, invalīdiem – 4,50 EUR

Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – 15 EUR

Par katru nākamo bērnu – 1,50 EUR

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas!

Biļetes var iegādāties arī internetā: www.bt1.lv/auto/buytickets.php

Autostāvvieta:

10.00–15.00 – 6 EUR

15.00–19.00 – 5 EUR

Izstāžu centra vestibilā atrodas “Swedbank” bankomāts.