Mūziķa Ulda Marhileviča organizētajā festivālā ''Zaļais stars'' šogad izcēlies skandāls - uz skatuves nav laista Olgas Rajeckas grupa ''Turaidas Roze''.

Žurnāls Kas Jauns vēsta, ka ''Apsargs koncertā pasūtījis Rajecku vienu māju tālāk?'', Pāvilostā notiekošajā festivālā tā arī uz skatuves neesot uzkāpusi grupa Turaidas Roze.
Tas esot noticis nesaskaņu ar apsardzi dēļ, tomēr versijas, kas īsti noticis, stipri atšķiras.


Grupas dalībieks Uģis Roze apgalvo, ka apsargs ne tikai nav laidis viņus uz skatuves, bet piedevām vēl rupji pasūtījis Rajecku, sakot ''Man pie dirsas, kas tu esi!'', un pie visa notikušā vaino organizatoru neprofesionalitāti.

Rajecka gan neatceroties, vai apsargs ar viņu rupji runājis, tomēr apgalvo, ka alkohola reibumā nav bijusi: ''Mums bija paredzēts spēlēt Imanta Kalniņa dziesmas, ko reibumā pat nav iespējams ne nospēlēt, ne nodziedāt!'' Tā rezultātā grupa nolēmusi koncertu nesniegt un devusies prom no Pāvilostas.

''Lai Olga pati komentē, ko sastrādājusi! Viņa visu to trādirīdi uztaisīja, lai viņa arī atbild! Es nekomentēšu bērnudārzu,'' pārskaities esot Marhilevičs. ''Neviens nekur netika pasūtīts. Un ko Uģis Roze vispār var stāstīt?''


Olga  neatminas, ka kāds no apsargiem būtu teicis ko rupju vai aizskarošu, tomēr piekrīt Uģa Rozes teiktajam, ka apsardzes rīcība bijusi klaji pazemojoša. Festivāls ''Zaļais stars'', kā ierasts Ulda Marhileviča dzimtajā Pāvilostā, norisinājās trešo reizi.