Latvijas vislasītākajā žurnālā Ieva modes dizainere Indra Salceviča izklāsta notikumu, kas mainījis viņas dzīvi jau 21 gada vecumā - lai arī Indra visu mūžu bijusi apaļīga, viņa no kompleksiem tomēr neciešot.

Indra Salceviča stāsta, ka jau kopš 9. klases bijusi kompānijas dvēsele un savedēja - viņa mēdza savām draudzenēm izraudzīties puišus, kamēr pati bija viena. Tomēr 21 gada vecumā ar Indru notika kas tāds, kas lika viņai apzināties savu sievišķo vērtību.




«Koledžā iepazinos ar skaistu, plecīgu, muskuļotu puisi, uz kuru visas meitenes meta acis. Aizgāju ar viņu uz vairākiem randiņiem, draudzenēm neko nesakot. Un tad pienāca tā liktenīgā diena, kad pēc ballītes ar draugiem sasēdāmies mazā mašīniņā - draudzenes aizmugurē, es starp puišiem. Viņš, kāpjot ārā pie benzīntanka, mani pacēla un noskūpstīja. Un aizmugurē sēdošā meitene skaļi noelsās: «Šitā resnā cūka man džeku nocēla!» To dzirdēja visi. Viņai tā bija patiesa reakcija, jo meitene nevienā brīdī nebija domājusi, ka es varētu būt konkurente. Bet es tajā brīdī - 21 gada vecumā - sapratu, ka esmu un varu būt konkurente. Un ar šādu iekšējo pārliecību dzīvoju joprojām,» stāsta Salceviča.


Par Salcevičas personisko dzīvi šajā un citos aspektos bieži raksta arī viņas draugi žurnālisti portālā Sejas.tvnet.lv.


Viesojoties sarunu šovā «Starp mums runājot», Indra saka: «Es vairāk nekā 10 gadus esmu nelietderīgi pavadījusi, «cepoties» par kaut kādiem kilogramiem vai lai izpatiktu sabiedrībai!» Viņa ir pārliecināta, ka sievietēm ir vien divas iespējas – vai nu cītīgi strādāt pie sava ķermeņa, apmeklēt sporta zāli, pārskatīt ēdienkarti un tā sasniegt sev vēlamo rezultātu, vai arī pieņemt sevi un dzīvot tādai, kāda esi. «Paradoksāli, taču tajā brīdī, kad esi sevi pieņēmusi, pozitīvas pārmaiņas būs vērojamas arī ķermenī,» sievietes uzmundrina Indra.


Indrai Salcevičai ir divi bērni no bijušajām attiecībām un publiski pieejamā informācija liecina, ka māksliniecei šobrīd ir 36 gadi.



Plašāk lasiet žurnālā Ieva.