Jau šonedēļ, no 29. līdz 31. jūlijam, Jūrmalā norisināsies festivāls “Visi Humora Hīti”, kura ietvaros Dzintaru koncertzālē notiks koncerti: 29. jūlijā Kvartet I ar izrādi “Par ko runā vīrieši”, 30. jūlijā humoristiskais šovs Stand-Up un 31. jūlijā Semjona Sļepakova muzikālais vakars. 29. jūlijā komēdiju teātris no Krievijas “Kvartet I” uz Dzintaru koncertzāles skatuves aktieri Leonīds Baracs, Aleksandrs Demidovs, Kamils Larins un Rostislavs Haits prezentēs izrādi “Par ko runā vīrieši” («О чем говорят мужчины»), kuru skatoties baudu gūs visi skatītāji, pat ja viņi no galvas zina citātus no kinofilmas ar tādu pašu nosaukumu.

Izrāde izceļas ar lieliskiem monologiem, smieklīgiem stāstiem un neformālu saskarsmi ar skatītājiem. 30. jūlijā uz Dzintaru koncertzāles skatuves uzstāsies populārā TNT kanāla humora šova StandUp septiņnieks – Jūlija Ahmedova, Stass Starovoitovs, Dmitrijs Romanovs, Nurlans Saburovs, Timurs Karginovs, Viktors Komarovs un Comedy Club pastāvīgais dalībnieks Ruslans Belijs, kuri iepriecinās festivāla viesus ar smieklīgiem monologiem stand-up stilā.


31. jūlijā festivāla Visi Humora Hīti programmu noslēgs Comedy Club rezidenta, komēdijas aktiera, barda un, iepriekš, KVN dalībnieka Semjona Sļepakova koncerts. Semjona Sļepakova dziesmas ir satīras, veselīga cinisma pilnas, kā arī vienmēr neiedomājami aktuālas. Tieši tādēļ gandrīz visas tās ir “sadalītas” pa citātiem. Lielisks humors par dienas nedienām un Semjona Sļepakova harizma piepildīs muzikālo vakaru Dzintaru koncertzālē ar jautrām dziesmām un smiekliem.

BIĻETES ŠEIT