Amerikāņu aktrise Pamela Andersone (Pamela Anderson) pievienojusies topošās filmas «Pludmales patruļa» (Baywatch) aktieru sastāvam.

Par jaunumiem aktieris Dveins Džonsons (Dwayne Johnson), kurš topošajā filmā iejutīsies aktiera Deivida Haselhofa (David Hasselhoff) kādreiz atveidotā varoņa Miča Bukanona tēlā, paziņoja sociālās vietnes «Instagram» profilā.

«Viņa iepazīstināja pasauli ar Sīdžeju Pārkeri un kļuva par vienu no ikoniskākajām mūsu paaudzes varonēm - visu laiku veiksmīgākajā TV seriālā,» pie «Instagram» publicētā foto vēsta Džonsons.

Aktieris Dveins Džonsons ir pagodināts filmas «Baywatch» aktieru sastāvā redzēt arī Andersoni. «Mēs nevarētu uzņemt šo filmu bez tevis. Esi sveicināta mājās,» viņš raksta.

Vēl februāra beigās Andersone vēstīja, ka filmā nav ieplānojusi piedalīties.

«Es vēl neesmu pilnībā atteikusies, bet es noraidīju man izteikto piedāvājumu,» viņa teica. «Tad jau redzēsim, kas notiks.»

««Baywatch» bija nozīmīga manas dzīves daļa, un viņi cenšas to godināt. Tas ir liels pagodinājums, ka viņi tik ļoti vēlas tajā redzēt mani,» norādīja Andersone.

48 gadus vecā Andersone pārraidei «Entertainment Tonight Canada» sacījusi, ka varētu apdomāt nelielu uznācienu filmā, ja tas atšķirtos no viņas spēlētās lomas.

Plānots, ka filma «Baywatch» klajā nāks 2017.gadā.