Svētdien, 29.novembrī, TV3 skatītāji ar aizrautību skatījās rudens grandiozākā šova Izklausies redzēts 2. sezonas fināla raidījumu, kurā triumfēja un galveno balvu – 5000 – eiro labdarībai ieguva Kristaps Rasims. Finālā uzvarētāju noteica skatītāji, par balsīm cīnījās četri dalībnieki: Kristaps Rasims, Elza Rozentāle, Antra Stafecka un Ieva Pļavniece. Otro vietu izcīnīja A.Stafecka, trešajā atstājot E.Rozentāli, bet ceturtajā I.Pļavnieci. Pārējie šova dalībnieki finālā uzstājās kā viesi.

Uzvarētājs Kristaps Rasims galveno balvu – 5000 – eiro ziedos sevis izvēlētām labdarības mērķim – Bērnu slimnīcas Onkoloģijas nodaļai. Uzvaras brīdī K.Rasims sacīja: „Pirmkārt, mēs visi kopā esam paveikuši ļoti labu darbu! Es ļoti ceru, ka tagad smagi slimo bērniņu ikdiena kļūs mazliet gaišāka un priecīgāka! Paldies, ka atbalstījāt manu labdarības mērķi! Otrkārt, es nezinu, kāpēc esmu pārāks par citiem, jo arī pārējo dalībnieku priekšnesumi bija apbrīnas vērti. Paldies, lieliskie skatuves kolēģi – jūs visi bijāt lieliski!”

Noslēdzošajā raidījumā gan finālisti, gan viesi paši izdomāja, par kādām pasaulē slavenām mūzikas zvaigznēm viņi pārtaps. Vienīgie vērtētāji lielajā finālā bija skatītāji, kuri telefonbalsojumā noteica uzvarētāju. Finālā kā pirmā uz skatuves kāpa A.Stafecka, kura bija pārvērtusies par pasaulslaveno dziedātāju Keitiju Periju.

Ar otro kārtas numuru uzstājās I.Pļavniece, kura bija iejutusies Fērgijas veidolā, bet trešā – E.Rozentāle attēloja Florensi Velšu no indīroka grupas Florence and the Machine.

Visbeidzot kā pēdējais no finālistiem uz skatuves kāpa K.Rasims, kurš atdarināja Džo Kokeru, un pēc priekšnesuma visus Latvijas skatītājus patīkami pārsteidza – viņš bildināja savu draudzeni un bērnu māmiņu Baibu Neju.

Kā zināms, pirms desmit nedēļām dalību šovā sāka astoņi dalībnieki – bez jau pieminētajiem četriem, arī Atis Zviedris, Jānis Auzāns, Annija Putniņa un Andris Ābelīte, kuri finālā skatītājus priecēja uzstājoties duetos. A. Ābelīte un J.Auzāns iejutās brāļu Olsenu duetā, izpildot dziesmu Fly on the wings of love, bet A. Zviedris un A.Putniņa tēloja skaistu duetu – Robiju Viljamsu un Nikolu Kidmenu, un izpildīja visiem zināmo Something Stupid. Sacensību gara netraucēti, viesmākslinieki sniedza brīnišķīgus priekšnesumus.

Savukārt žūrija, kurā bez jau ierastajiem pārstāvjiem – Jāņa Šipkēvica, Janas Duļevskas, Laura Subatnieka – bija arī Valters Krauze, šoreiz nekādu lomu uzvarētāja noteikšanā nespēlēja.

Visus fināla raidījuma priekšnesumus, nomināciju paziņošanu, kā arī uzvaras mirkļus var noskatīties jebkurā laikā te: tvplay.skaties.lv/parraides/izklausies-redzets/klipi?id=13123

Paldies, ka bijāt kopā ar Latvijā populārāko rudens šovu Izklausies redzēts 10 nedēļu garumā!