Dziedātājs un TV raidījumu vadītājs Lauris Reiniks nenoliedzami ir viens no populārākajiem māksliniekiem Baltijas valstīs. Viņa dziesmām dungo līdzi miljoni, tāpēc nav nekāds brīnums, ka viņu kā reklāmas seju iekāro ne viens vien uzņēmējs - vēsta portāls Skaties.lv .

Tā, piemēram, kāds uzņēmējs Laurim Reinikam piedāvājis ar dziesmu Es skrienu reklamēt kādas iespaidīgas caurejas zāles.

“Es, protams, atteicu, taču viņi izdomāja viltīgu un nekaunīgu gājienu, savu medikamentu reklāmā izmantojot tekstu – Lauri, uz kurieni tu skrien? Juridiski mēs neko nevarējām padarīt, jo Lauru Latvijā ir daudz un skriet var jebkurš,” intervijā žurnālam Privātā Dzīve atzinies Reiniks.

Viņš atklājis arī citus neparastus savas dzīves atgadījumus. Izrādās, ik pa laikam šizofrēniskas mātes apgalvo, ka auklē viņa bērnu. “Kukū cilvēki man ik pa laikam raksta visādas muļķības,” stāsta dziedātājs.

Cik var noprast, acīmredzot, piedāvātais honorārs nav bijis pietiekami iespaidīgs, lai Baltijā pazīstamais mākslinieks piekristu šim projektam. Citur pasaulē jau sen atpazīstami aktieri un šovbiznesa sejas reklamē dažādas zāles un uztura bagātinātājus, tostarp ar kuņģa un zarnu traktu saistītus medikamentus.