Sociālā eksperimenta «Misija Marss» kameras nofilmējušas ļoti pikantu skatu, kurš pagaidām netiek publiskots. Tajā divi šova dalībnieki nodarbojas ar seksu laikā, kad pārējie komandas dalībnieki saldi gulējuši, vēsta Vakara Ziņas.

Šova mīlētāju pāris – Hasia jeb Sanija Alīna Krieviņa un Marbels jeb Mārtiņš Belte – izmantojuši nakts aizsegu un divvientulību. Abi izvēlējušies nodaroties ar seksu dušas telpā, jo nebija sapratuši, ka tur izvietota kamera, kura uzstādīta, lai nodrošinātu dalībnieku drošību.

Sociālā eksperimenta «Misija Marss» komanda izveidotajā «kosmosa kuģī» dzīvo vairāk nekā divus mēnešus. Šo divu mēnešu laikā uz «kosmosa kuģa» notikuši ne vien dažādi tematiski eksperimenti, pārbaudījumi un uzdevumi, bet arī bijusi iespēja vērot dalībnieku savstarpējās attiecības. Jau eksperimenta sākumā «kosmosa kuģī» šķietami izveidojās pāris.

Šajā laikā uzmanību pievērsuši divi eksperimenta dalībnieki: Marbels un Hasia. Sākotnējie strīdi par pelmeņiem un putrām pārauguši ciešās attiecības. Paši varoņi tās raksturo kā brāļa un māsas attiecības, taču jau iepriekš Hasia un Marbels tika pieķerti skūpstāmies, dušojoties divatā, kā arī guļam zem vienas sedziņas.