19. novembrī Kremļa pils zālē norisinājās telekanāla Russian MusicBox  mūzikas balvas pasniegšanas ceremonija, kuras laikā nominācijā "Раскрутка года" balvu saņēma latviešu dziedātājs Markus Riva.

Balsošana noslēdzās dienu pirms rezultātu paziņošanas, bet Markus bija izvirzijies tās vadībā krietnu brīdi pirms balsošanas beigām.

MusicBox statueti latviešu mūziķim pasniedza Josifs Prigožins un Sergejs Zverevs. Markus no skatuves pateicās savai komandai, producentam Alanam Badoevam, un uzticamajiem atbalstītājiem, kuri neatlaidīgi balsoja un ticēja ka balvu saņems tieši viņš.

Kopš pagājušā gada beigās noslēdzās muzikālais TV šovs “Хочу к Меладзе”, kurā Markus ieguva 2.vietu un kļuva atpazīstams arī ārpus Latvijas robežām, šī ir jau pirmā muzikālā balva, ko starptautiskā arēnā ir ieguvis latviešu mākslinieks. Pēc klātesošo siltās uzņemšanas un aplausiem bija skaidrs, ka mūziķis jau ir paspējis iekarot Krievijas auditoriju.

Balvas Kremlī saņēma arī Polina Gagarina, Sergejs Lazarevs, Nargiza, grupa Serebro un citi.

Russian MusicBox ir viens no populārākajiem televīzijas kanāliem, kuru iespējams redzēt tādas valstīs kā Krievija, Ukraina, Baltkrievija, Kazahstāna, Ķīna, ASV un citās.

www.instagram.com/p/-SMBWMoX6b/?taken-by=markusriva