Svētdien, 2015.gada 8.novembrī, momentloterijā "Lasis" Liepājas teātra aktieris Edgars Pujāts laimējis 30 000 eiro vērtu laimestu, informējusi VAS "Latvijas Loto" Mārketinga daļas vadītāja Aiga Roziņa.

Tāpat norādīts, ka šis ir arī loterijas "Lasis" lielākais iespējamais laimests. Loterijas biļete tika iegādāta internetā un tiek ziņots, ka aktieris naudas summu ieguldīs mājas atjaunošanā.

Jāpiezīmē, ka pēdējie mēneši aktierim nav bijuši viegli. Kā ziņojis žurnāls “Vakara Ziņas”, 20. oktobra vakarā Liepājas teātrī Edgara Pujāta dēļ tika atcelta Dž. Dž. Džilindžera iestudētā Vadima Korsa komiskās parodijas «Atsaldētais» izrāde, jo mākslinieks bijis piedzēries.

Iemesls, kādēļ aktieris uz izrādi neieradās – cīņa ar zaļo pūķi. Par spīti tam, ka zāle esot bijusi pilna ar skatītājiem, pirms izrādes tika paziņots, ka tā nenotiks, jo galvenās lomas atveidotājs esot slims, tomēr izrādījies, ka problēmas ir ar pārlieku lielu alkohola patēriņu un bijušas tieši aktierim Edgaram Pujātam, savā publikācijā atklājis žurnāls “Vakara Ziņas”. Vēlāk Pujāts par notikušo atvainojies feisbuka profilā.

Šī neesot pirmā reize, kad alkohola dēļ Edgars Pujāts sastrādājis muļķības un nepatīkamas problēmas kolēģiem un saviem skatītājiem. Kuluāros Edgars jau esot iesaukts par dzērājaktieri. Cerams, ka lielais laimests aktieri vedīs pie prāta.