TV3 seriāla UgunsGrēks 38. sērijā, kas tiks pārraidīta 10. novembrī plkst. 20:20, Pētersonu viesnīcā ieradīsies divi jauni varoņi – Intars un viņa draudzene Sandija. Intaru atveidos jaunais aktieris Emīls Kivlenieks, bet Sandijas atveidotāja šobrīd tiek turēta noslēpumā. Ja sākotnēji Intars ir pārliecināts, ka draudzene noorganizējusi patīkamu nedēļas nogali viesnīcā pie jūras, vēlāk izrādīsies, ka Sandijai ir kāds noslēpums – viņa ieradusies, lai satiktu savu tēvu!  

Kāds ir Sandijas ierašanās mērķis?

Sandijas vecāki – vidusmēra cilvēki ar vidusmēra ienākumiem, kas dzīvo Rīgā – pirms pāris dienām atklājuši Sandijai, ka patiesībā viņa ir adoptēta. Vecāki atklāj šokējošu patiesību par Sandijas īstajiem vecākiem, šis pavērsiens pārsteigs nevienu vien skatītāju.

Intara interesantā aizraušanās

Sandija ir 19 gadus jauna aktīva, temperamentīga, impulsīva un emocionāla meitene, kura tikko pabeigusi vidusskolu. Savukārt Intars ir vecāks par viņu – nosvērtāks un racionālāks. Intars ir pabeidzis biologus, viņa kaislība ir dažādi eksotiskie dzīvnieki, pārsvarā rāpuļi un kukaiņi. Intars un Sandija dzīvo Rīgā vienā dzīvoklī, kura vienu istabu aizņem dažādi terāriji. Intars pelna iztiku, nelegāli pārdodot dažādus aizliegtus dzīvniekus – indīgas čūskas, ķirzakas, krokodilus, zirnekļus. Otrs iztikas avots ir čūskādas un krokodilādas izstrādājumu – somu, apavu, jostu un citu lietu pārdošana. Ja klienti izrāda interesi, Intars spēj noorganizēt arī citas kontrabandas preces – aizsargājamos koraļļus, ziloņkaula izstrādājumus, spirtā iekonservētas kobras, kā arī dažādas indes! Tiesa, Sandija nav sajūsmā par Intara aizraušanos, jo baidās no eksotiskajiem dzīvniekiem. Jūtas mierīgāka tad, ja Intars pārdod nedzīvās preces!

Abu starpā nav īsta mīlestība

Intara un Sandijas devīze – mērķis attaisno līdzekļus. Ar morāles dilemmām ne viens, ne otrs nemokās. Vienīgais, kas ir svarīgi – īstenojot savas vēlmes, nenonākt policijas redzes lokā. Un vēl, lai arī viņiem labi saskan gan sadzīvēm gan seksuālajā ziņā, tomēr tā nav īsta mīlestība. Tieši Pētersonu viesnīcā abi sastaps cilvēkus, kuros iemīlēsies!

Satieciet jaunos varoņus UgunsGrēks jau 38. sērijā 10. novembrī plkst. 20:20 TV3!

Prieks kopā būt!