Dziedātājs Markus Riva, 2.oktobrī nosvinot savu dzimšanas dienu, prezentējis arī savu ceturto solo albumu MR. Jaunais albums ir 10 dziesmu cikls, kurā mākslinieks atklāj personīgo pieredzi pēdējo četru gadu laikā. Dziesmu autors un producents ir pats mākslinieks.

Ilgi gaidītā albuma iznākšana, klātesot mūziķa atbalstītājiem, ģimenes locekļiem un tuvākajiem draugiem, tika nosvinēta 2.oktobrī svētku koncerta laikā Rīgas nakstkluba Studio 69  koncertzālē. Tas bija lielākais mākslinieka solo koncerts Latvijā. Pateicoties viņa dalībai Krievijas populārajā televīzijas šovā “Хочу к Меладзе”, kurā, kā iepriekš ziņots, Markus Riva kļuva par vienu no superfinālistiem, mākslinieks pēdējā gada laikā uzstājies neskaitāmos koncertos ārpus mūsu valsts robežām. Latvijā, prezentējot jauno albumu, mūziķis saviem atbalstītājiem par prieku bija sagatavojis audiovizuālu solo koncertu gandrīz divu stundu garumā. Vienlaikus, speciāli šim notikumiem, ar īpašiem priekšnesumiem  koncertā uzstājās arī Markusa draugi no Maskavas, arī šova “Хочу к Меладзе” superfinālisti - Vjačeslavs Basjuls un Grigorijs Jurčenko. Tāpat klātesošos priecēja deju mūzikas producents DJ MAKREE, iesildot publiku ar savu muzikālo projektu kopā ar Latvijas duetu “Dvīnes”.

“Pēdējā gada laikā ir noticis daudz, jūtu, ka esmu uz pareizā ceļa un ļoti novērtēju, ka varu dzīvē darīt to ko no sirds vēlos. Esmu ļoti nopietni gatavojies šim koncertam. Uzstāties Rīgā tik lielai publikai man nozīmē ļoti daudz, vēljovairāk un nozīmīgāk ir tas, ka prezentēju savu jauno solo albumu. Šis ir mans ceturtais solo albums un tajā ir manis sacerētās un producētās dziesmas. Ļoti ceru, ka klausītāji šo albumu novērtēs. Sirsnīgs paldies visiem, kas atnāca mani atbalstīt koncertā Rīgā,” komentē Markus Riva.

Pirms koncerta Markus ar prieku tikās ar saviem atbalstītājiem, saņemot apsveikumus, kopīgi fotogrāfējoties, kā arī parakstot jaunā albuma vāciņus.

Vakara noslēgumā sirsnīgu pārsteigumu māksliniekam bija sagādājusi viņa komanda un tuvākie draugi, kopīgi izpildot viņam veltīto apsveikuma dziesmu kā arī pasniedzot dāvanas un ziedus.

Mākslinieka jauno albumu “MR” jau var iegādāties mājas lapā www.markus-riva.com/.