Lai gan Jānis ir pats jaunākais dalībnieks raidījumā Saimnieks meklē sievu, iespaids rodas, ka viņš ir pats vispieredzējušākais tieši intīmajā jomā.

Pirmajā lielajā randiņu dienā Jānis meitenes nepavisam nežēloja un jautāja tiešus jautājumus par pirmajām reizēm un bērniem. Pēc jaunākā saimnieka domām, tikai tā var saprast, kurām trim meitenēm jābūt tām, kuras aicināt uz savu saimniecību.

Katrā randiņā jaunais saimnieks droši atklāja, ka pats savu nevainību ir zaudējis jau vienpadsmit gadu vecumā. Toties viņš ar to lepojas, jo pašam liekas, ka tā ir norma un jau tajā laikā neatņemama dienas sastāvdaļa. Jānis uz randiņu devās ar piecām meitenēm, Daigu Eglīti no Salacgrīvas, Kristinānu Birni no Krustpils, Zani Ģērmani no Limbažiem, Antru Gailumu no Ogres bovada un Kristīni Blumbergu no Rīgas.

Jau pirmajā randiņā ar Daigu, Jānis nekaunējās un jautāja, kad meitene ir zaudējusi nevainību, un ir pat diezgan priecīgs, ka arī viņa to ir izdarījusi salīdzinoši jauna, četrpadsmit gadu vecumā. Abi jaunieši neapšaubāmi nekaunējās par savu ātri iesākto dzimumdzīvi un, lai to apstiprinātu, viens otram vēl ar kulaciņiem “iesita pieci”.

Arī Kristinānu, kura jau no paša sākuma jaunajā saimniekā bija samīlējusies līdz ausīm, Jāņa jautājumi par bērniem nesamulsināja un viņā uz tiem atbildēja ļoti korekti un precīzi. Arī Antru samulsināt nespēja neviens Jāņa ekstravagantais jautājums. Antra randiņa laikā bezbailīgi atklāja, ka ir gatava arī grupveida intīmām attiecībām un saka, ka viņai liekas patiešām feini, ka Jānis savos gados ir tik atvērts tādām tēmām.

Samnieks Jānis Šmits meitenes izjautājis un iztaujājis bez kompleksiem un arī pēc tā spriedis, kuras trīs laimīgās līgaviņas aicinās pie sevis uz saimniecību. Vai Jānis šīs prasmes mēģinās arī pierādīt tālākajās raidījuma sērijās, paliek noslēpums.

Video var aplūkot šeit