3. septembra rītā no LNT Ziņu dienesta jaunās un multifunkcionālās studijas raidījuma 900 sekundes skatītājus sveica un turpmāk uzrunās jauns vadītājs Mārtiņš Daugulis, kurš plašāk sabiedrībā pazīstams kā ārpolitikas pētnieks un konferenču moderators. Uzziniet aktuālāko informāciju raidījumā 900 sekundes katru darba dienu plkst. 6:30 kanālos LNT un TVPlay!

LNT Ziņu dienesta komanda 20.sezonā turpina skatītājiem sagādāt jaunumus, nesen atklātajā modernajā studijā šodien līdzās 900 sekunžu vadītājai Artai Skujai bija jauns vadītājs M.Daugulis. Viņš turpmāk studijā būs redzams kopā ar Kristīni Garklāvu vai Artu Skuju, uz maiņām aizstājot Tāli Eipuru. M.Daugulis pauž: „Esmu gandarīts par iespēju pievienoties pieredzējušai profesionāļu komandai, kura veido LNT Ziņu dienesta raidījumus ik dienu. Turklāt par Latvijas un ārvalstu sociālpolitiskajiem un kultūras procesiem man vienmēr ir bijusi padziļināta interese, tāpēc man ir prieks, ka varēšu tajos iesaistīties kopā ar 900 sekunžu komandu, kas sevi ir pierādījusi kā pārliecinoša un kvalitatīva ziņu līdere jau vairāk nekā 10 gadu garumā.”

M.Daugulis ir Latvijas Ārpolitikas institūta pētnieks un Rīgas Stradiņa universitātes Eiropas Studiju fakultātes lektors. Pirms darba LNT Ziņu dienestā M.Daugulis ir bijis konferenču moderators un pasākumu vadītājs. Līdz 2014.gadam viņš ir ieņēmis padomnieka amatu Eiropas Parlamentā, kā arī pirms tam darbojies Eiropas Savienības likumdošanas jautājumos Ekonomikas ministrijā. M.Dauguļa televīzijas pieredze saistās ar izklaides žanra pārraižu vadīšanu. Zinātniski akadēmiskajā jomā M.Daugulis ir zinātņu doktora kandidāts politikas zinātnē, specializējoties starpvalstu komunikācijas analīzē.

Skatieties raidījumu 900 sekundes katru darba dienu plkst.6:30 kanālos LNT un TVPlay!

Mēs esam, lai Tu zinātu!