1.augustā Melodiskās mūzikas svētkos “Vilciens Rīga – Valka” klausītāji leģendāro kapelu “Bumerangs” dzirdēs unikālā veidolā, jo vienīgi uz šo pasākumu kapelas līderi Aivars Trēziņš un Vents Armands Krauklis apvienosies ar Latvijas titulētāko kantrīmūzikas grupu “Sestā jūdze”. Tā kā abas muzikālās vienības ir ļoti profesionālas un savā žanrā spēcīgas, klausītājus sagaida neaizmirstams muzikāls piedzīvojums. 

Valkas brīvdabas estrādē uzstāsies arī “Mākoņstūmēji”, kas priecēs ar savu atraktivitāti un dzīvesprieku, Jāņa Lūsēna muzikālā apvienība “Promenāde” ar fantastisku estrādes duetu – Anmary un Uģi Rozi, kas, caurvijoties humoram, vieglumam un rotaļīgumam, izpildīs komponista dziesmas, kā arī “Stradivari”, kas koncerta apmeklētājiem iedos jaunības degsmi kopā ar roka enerģiju!

Koncertu iesildīs „Bordertown Beat” uzvarētāja Viktorija Jansone, Valkas jauniešu grupa „Skyway”, “Solīda kompānija” no Cēsīm, kā arī Kārķu jauniešu grupa. Vakarā - balle ar grupu “AAA”.

Pasākumu vadīs radio un TV personība Ēriks Loks. Sarunās piebiedrosies arī grupas “Bumerangs” līderis un melodiskā mūzikas raidījuma “Vilciens Rīga – Valka” vadītājs Vents Armands Krauklis. “Būs atkal atraktīvs un izklaidējošs vadīšanas stils, bet savādāks nekā pagājušajā gadā, lai katru gadu būtu kāds pārsteigums, lai cilvēkiem būtu interesanti”, atklāj V.A.Krauklis.