Tu esi drosmīga meitene un labprāt piedalītos erotiskā fotosesijā, tad neminstinies un piesakies Žurnāls Klubs un portāla Skaties.lv rīkotajam fotokonkursam Kluba meitene 2015!

Fotokonkurss Kluba meitene 2015 ir unikāls fotoprojekts, kurā var pieteikties daiļavas no visas Latvijas, un iekļūt prestižākajā vīriešu žurnālā Klubs un portālā Skaties.lv. Konkursa dalībnieču fotogrāfijas tiks publicētas portālā Skaties.lv, bet kailfoto – žurnālā Klubs.

Savukārt uzvarētāja balvā saņems ekskluzīvu iespēju fotografēties kailfoto sesijā fotostudijā, bet bildes tiks publicētas žurnālā Klubs! Tā ir vienreizēja iespēja nokļūt uz žurnāla Klubs vāka!

Pieteikšanās konkursam noris līdz 1. septembrim. Savukārt no 23. septembra Skaties.lv tiks publicētas 12 konkursa finālistes, par kurām Skaties.lv portāla lasītāji varēs balsot līdz 20. oktobrim.

Ja esi nolēmusi piedalīties konkursā, tad tev ir jābūt vismaz 18 gadus vecai! Šis ir ļoti svarīgi, tāpēc piesakoties apliecini, ka esi sasniegusi 18 gadu vecumu.

Kā es varu pieteikties?

Turpmāk redzamajā pieteikšanās anketā norādi savu vārdu un uzvārdu, e-pastu, tālruņa numuru, vecumu, nodarbošanos. Lai piedalītos konkursā, tev noteikti arī jāpievieno divas bildes – viens foto ir apakšveļā vai peldkostīmā. Otra bilde, kas jāpievieno, ir tavs kailfoto, ko saņems žurnāla Klubs redakcija.

Tātad viss vienkārši – tavs vārds un uzvārds, kontaktinformācija un divas bildes – viens foto apakšveļā, otrs kailfoto!

Pieteikties un iepazīties ar konkursa noteikumiem var šeit