«Līdz šim televīzijas tiešajā ēterā neesmu bijusi, tādēļ «Koru karu» vadīšana man ir liels pārbaudījums un izaicinājums vienlaikus,» norāda simpātiskā Maija Rozīte, kuru daudzi televīzijas skatītāji būs ievērojuši, lasot TV3 laika ziņas.

Starp citu, tieši tajās viņu noskatījis arī meitenes jaunais draugs, viens no populārā Vecrīgas kluba «Mad House» īpašniekiem, ekspremjera un miljonāra Viļa Krištopana vecākais dēls Kaspars Krištopans.

Puisis atzīst – kādu laiku TV3 laika ziņas skatījies tieši daiļās Maijas dēļ. Visa dzīvā un dabīgā mīļotājiem gan jānorāda – tās pāris minūtes, kurās žilbinošā meitene ik vakaru ir redzama, lasot laika ziņas, ir iepriekš rūpīgi ierakstītas.

«Pēc dabas esmu perfekcioniste un bieži mēdzu «ieciklēties» uz to, lai viss būtu absolūti perfekti,» atzīstas meitene. «Konkrēti šajā šovā man tādai būt gan negribētos, jo esmu redzējusi dažus šāda veida piemērus, un, manuprāt – tas, vismaz raugoties no malas, izskatās visnotaļ nepievilcīgi,» noslēpumaini saka Maija, tā arī nepiekrītot atklāt, vai ar sevis minētajiem piemēriem ir domājusi vairāku Latvijas televīzijas šovu vadītāju aktrisi Agnesi Zeltiņu vai uzņēmēju Ivetu Feldmani.

«Ņemot vērā to, cik veiksmīga ir bijusi «Koru karu» iepriekšējā sezona, es jūtos ļoti pagodināta, ka šajā skanīgajā un skaistajā procesā varēšu piedalīties arī es. Zinu, ka pavisam noteikti necentīšos līdzināties nevienai no līdzšinējām šova vadītājām. Mēģināšu noķert pati savu sajūtu un iejustos tajā, kas visatbilstošākais šķiet man pašai.» Vaicāta par savu «Koru karu» pārinieku, šarmanto humoristu Valteru Krauzi, Maija teic: «Ar Valteru esmu bijusi pazīstama arī pirms šī šova, taču tagad šis kontakts ir izveidojies mazliet tuvāks. Mans iespaids par viņu ir ļoti pozitīvs, tādēļ domāju, ka šādā tandēmā mums izdosies radīt kaut ko patiešām jauku.» To, kā tas abiem izdosies, varēsim vērot jau šajā svētdienā TV3 šova «Koru kari 2» pirmajā raidījumā.