Mūsdienās sievietes ir ļoti liberālas seksa sakarā. Kā parāda iepazīšanās portāla "Flirts.lv" aptaujas rezultāti, divas trešdaļas Latvijas sieviešu ir gatavas izmantot vīrieti seksa dēļ.

"Tas, kas agrāk likās aizliegts, tagad ir kļuvis pieejams katram. Atraisītas un brīvas Latvijas sievietes ir gatavas nodarboties ar seksu bez jebkādām saistībām. Viņas ir gatavas izmantot vīrieti, un vienkārši aiziet, kamēr viņš gulēs. Protams, viņām šī loma ir pilnīgi jauna, taču lai arī cik dīvaini tas nebūtu - viņas ļoti labi tiek ar to galā," apgalvo iepazīšanās portāla "Flirts.lv" direktors Andris Ungurs.

"Pagaidām tikai viena no trim sievietēm ir atzinusies, ka ir izmantojusi vīrieti seksam. 5 procenti apgalvo, ka dara to pastāvīgi. Pārējās pagaidām ne reizi nav izmantojušas vīrieti seksam. Kas notiks tālāk, to rādīs laiks. Taču ir skaidrs, ka vīriešiem nebūs viegli. Viņiem nāksies no jauna pielāgoties mūsdienu pasaulei," skaidro Andris Ungurs.

Kā parādīja aptaujas rezultāti, katra otrā aptaujātā atzinās, ka vienas nakts sakari nav nekas pārdabisks. Taču trešdaļa sieviešu atbildēja, ka seksā bez saistībām ir kaut kas patīkams un neparasts. Mazāk nekā vienai no piecām sievietēm šāds sekss vispār nesagādāja baudu.

Aptaujā piedalījās 1305 sievietes. Respondentu vecums: 18-65 gadus vecas sievietes.

Par "Flirts.lv":

www.flirts.lv/ – viens no lielākajiem un populārākajiem iepazīšanās portāliem Latvijā. Mēnesī šī portāla apmeklējumu skaits pārsniedz 1,4 miljonus. Šī portāla apmeklētāju lielākā daļa ir vīrieši un sievietes vecumā no 25 līdz 34 gadiem. Šī tīmekļa vietne citu starpā izceļas, pateicoties rūpēm par lietotāju ērtību, pievilcīgu dizainu un intuitīvo kontroli. Vietne "Flirts.lv" tika palaista 2012. gada martā. To pārvalda kompānija "Vertex". Tā tāpat pārvalda tiešsaistes iepazīšanās tīmekļa vietnes "flertik.hr" Horvātijā, "flirtak.pl" Polijā un "flirtas.lt" Lietuvā.